Ghid Yasmine Hammamet | Ghiduri Tunisia

Get the Flash Player

Bilete avion  Bilete low cost
Filme Tunisia vezi toate filmele »
        
Localitati din Tunisia

Ghiduri Tunisia

Ghid Yasmine Hammamet

Yasmine Hammamet este cea mai noua statiune tunisiana. Numele sta┼úiunii a fost dat dup─â floarea de iasomie (jasmine - ├«n englez─â), simbol al vie┼úii, al fericirii ┼či al ospitalit─â┼úii. Este situat─â ├«n apropierea sta┼úiunii Hammamet, la doar 6 minute distan┼ú─â, ┼či la o or─â de capitala Tunis.
Yasmine Hammamet este situată pe coasta Tunisiei, întinzându-se pe aproape 4 km lungime.

Clima
Este tipic mediteranean─â. Temperaturile ├«n sezonul estival ating 32 grade C ├«n timpul zilei ┼či 22 grade C noapte. Iarna, temperaturile sunt ├«n jur de 16 grade C ziua ┼či 9 grade C noaptea.

Atracţii turistice
Sta┼úiunea are peste 45 de hoteluri de top, cele mai bune restaurante, gradini si strazi largi cu palmieri. Ceva mirific, specific peninsulei Cap Bon sunt gradinile imense de iasomie, trandafiri si portocali. O statiune completa, mergand de la sporturi de apa, calarit sau golf pana la tratament cu ape minerale. Cel mai renumit restaurant ramane Chez Achour, insa pentru o bucatarie araba veritabila, nu poti sa nu incerci La Brise si La Republique. Se mai poate vizita esplanada, gr─âdina public─â ┼či Carthago Theme Park.
Medina (ora┼čul vechi) este construit─â ├«n stil tipic tunisian, ├«nconjurat─â de metereze tradi┼úionale. Aici se afl─â teatrul, cluburile de noapte, muzeul, restaurante.

Aeroporturi Yasmine Hammamet
Staţiunea Yasmine Hammamet este situata la doar o ora distanţă de Aeroportul din Tunis.