Ghid El Kantaoui | Ghiduri Tunisia

Get the Flash Player

Bilete avion  Bilete low cost
Filme Tunisia vezi toate filmele »
        
Localitati din Tunisia

Ghiduri Tunisia

Ghid El Kantaoui

Port El Kantaoui: O statiune cu un farmec si un lux aparte, un complex construit in jurul unui port modern care adaposteste peste 300 de yahturi. Staţiunea are 1300 km de coastă, soarele stralucind aproape permanent. El Kantaoui este primul port-grădină al Mediteranei. Staţiunea se află la 10 km în nord de Sousse, capitala lui Sahel.

Clima
Iernile sunt blânde şi umede, iar verile uscate şi fierbinţi. Temperaturile în lunile de vară ajung la 33 grade Celsius, iar în lunile decembrie-ianuarie coboară până în jur de 16-18 grade în timpul zilei.

Atracţii turistice
Hotelurile se intind de-a lungul unei strazi pavate cu piatra, care reproduce perfect atmosfera Evului Mediu. O strada in timpul zilei plina de amatori de suveniruri care seara se muta in barurile si cafenelele din zona portului. Mancarea este excelenta, iar restaurante sofisticate ca La Daurade si Les Emirs au in meniu specialitati traditionale. Desi aici gasesti cele mai mari preturi din intreaga Tunisie, ele sunt mai degraba modeste pentru un european. Pentru turistul venit sa îşi petreacă vacanţa, sunt disponibile o serie de activităţi: jocuri pe plaja, sporturi nautice, programe de relaxare, facilităţi şi mini-cluburi pentru copii. Amatorii de cultură pot vizita galeria de artă.

Aeroporturi
Port El Kantaoui se află la 25 km de Monastir International Airport.