Ghid Hammamet | Ghiduri Tunisia

Get the Flash Player

Bilete avion  Bilete low cost
Filme Tunisia vezi toate filmele »
        
Localitati din Tunisia

Ghiduri Tunisia

Ghid Hammamet

Orasul Hammamet este situat pe coasta mediteraneana a Tunisiei, la sud de peninsula Cap Bon, la 10 km S-V de Nabeul, 64 km S de Tunis, capitala Tunisiei, 85 km N de Sousse. Este denumită "Saint-Tropez-ul Tunisian", fiind destinaţia perfectă pentru vacanţă.

Clima
Cele mai fierbin┼úi luni din an sunt iulie ┼či august, cu temperaturi de 33 grade C, iar ├«n lunile de iarn─â, temperaturile coboar─â rareori sub 15 grade C.

Atracţii turistice
Orasul Hammamet este cea mai noua statiune cu hoteluri luxoase si plaje late cu nisip fin. Principalele obiective turistice sunt: Muzeul din Fort, fosta cazarm─â de pe ale carei ziduri se vede panorama orasului, Cofet─âria "Le Canari" renumita pentru delicioasele ├«nghetate ┼či Casa lui George Sebastian, care gazduieste astazi Centrul Cultural International. ├Än lunile iulie-august de desf─â┼čoar─â un Festival Interna┼úional ├«n gr─âdina Centrului Cultural.

Aeroporturi
Cel mai apropiat aeroport este Monastir International Airport, situat la aproximativ 1 or─â, 1 1/2 or─â de sta┼úiunea Hammamet, cu ma┼čina.